CN Historie

Connie og Linedance

Dette er Connies historie og grunden til at Dancing Neighbors eksistere i dag.

Dancing Neighbors var og blev Connies hjertebarn, desværre tabte Connie kampen mod kræften i oktober 2014,  men Dancing Neighbors vil blive ført videre i hendes ånd.

Dans har altid været min fortrukne motions-form, og jeg har over flere perioder i mit liv modtaget undervisning i danse indenfor Standard, Latin, Rock, Step, Jazzballet, ja selv Folkedansen er blevet afprøvet.

Linedance kom først ind i mit liv, da jeg i 2007, efter et langt og spændende arbejdsliv, valgte at trække mig tilbage fra arbejdsmarked. Jeg begyndte at danse på et formiddagshold, og allerede efter første lektion var jeg klar over, at Linedance ville komme til at fylde meget i mit “nye” liv.

Der gik ikke lang tid, så dansede jeg i 3 klubber, for jeg ville bare lære en masse i en fart, og hvad jeg ikke lærte i klubberne, fik jeg lært hjemme i min egen stue (har altid været god til selvstudier).

Jeg har gennemført Instruktørkursus K1 og K2 hos Marie Sørensen (Sunshine Cowgirl) med et positivt resultat og god feedback.

I 2009 begyndte jeg at undervise og oprettede CN-Linedance, som blev navnet på et aktivitetstilbud til beboerne i nogle af Lejerbo’s boligafdelinger.

Januar 2012 blev aktiviteten til en forening, der er åben for alle, da jeg og nogle friske naboer gik sammen og dannede “Dancing Neighbors”.

Jeg har været med 3 gange som instruktør på Linedance-ferier til Alanya i Tyrkiet – meget lærerige ture med store oplevelser og en masse latter og socialt samvær.

Har i 2012 undervist begyndere på et ugekursus på IHS, Idrætshøjskolen, Sønderborg.

Fra januar 2012 – maj 2013 har jeg undervist i Idræt for Alle, Kolding

Jeg danser, for at holde mig mig i form og ha’ det sjovt, og jeg glæder mig til hver eneste time sammen med danserne.