Sæson August – December 2020

Opstart mandag den 24 august kl. 17.00

Kære alle medlemmer i Dancing Neighbors

Covid 19 har forandret vores hverdag i tiden fremover.                                                                          Det har fået den konsekvens for os at vi har været nødt til at søge andet sted til at danse.              Vi ved ikke hvordan det bliver med hensyn til afstand, antal deltagere og rengøring på Toften.      Vi vil derfor resten af året danse på Bramdrup Skole, store sal, hvor vi før har danset.                    Hver mandag fra kl. 17.00-21.00 og som noget nyt også hver onsdag , samme tid og sted.             Vi håber I har forståelse herfor, men det giver os mulighed for større afstand .                                Der vil stadig være kaffe/te og småkager.                                                                                              

Bramdrup Skole                                                                                                                                            Møllegårdsvej 10-12                                                                                                                                    6000 Kolding

MVH                                                                                                                                                                  Dancing Neighbors / bestyrelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *